Tanhutatit

Noin 6-7-vuotiaat Tanhutatit ovat seuramme nuoria tanhuujia. Ryhmän tunnit koostuvat erilaisista laulu-, liikunta- ja rytmileikeistä sekä tietenkin monenlaisista tanssikoreografioista.

Tanssien ja leikkien kautta opitaan uusia tanssiaskeleita ja ryhmässä toimimisen taitoja. Tärkeää on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen kansantanssin ja musiikin parissa.

Viikoittaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä lähiseudun tanssitapahtumissa. Vuosittain on mahdollista osallistua myös valtakunnallisiin tanssitapahtumiin, kuten Pispalan Sottiisiin tai Lasten Kalenoihin. Kesällä 2023 Tanhutatit osallistuivat Kalenoissa myös valtakunnalliseen Tanssiralli-katselmukseen, josta saivat loistavaa esiintymiskokemusta. Taidokkaaksi kehuttu ryhmä sai raadilta erityisen kunniamaininnan: "Täysillä tanssittu, yleisön mukaansatempaava esitys, täyttä kultaa."


Tanhutatit harjoittelevat kaudella 2023-24 keskiviikkoisin
klo 17.15-18.00 Hannunsalilla, Rautatienkatu 3, sisäpiha, 2.krs.

Ryhmää ohjaa syyskaudella tanssinopettajaopiskelija Ida Kujala ja kevätkaudella ryhmälle tuttu tanssinopettaja Béla Gazdag.

Ilmoittaudu Tanhutatteihin TÄSTÄ!

Lisätietoja ryhmästä ohjaaja-Bélalta, tanssibela@gmail.com

Tervetuloa uudetkin tanssijat ryhmään mukaan!