Huipakat

Kuva kevätjuhlasta 2021

Huipakat on kahden ryhmän, Hilpakoiden ja Haipakoiden yhdistyksen tulos. Ryhmä päätti itse uuden yhteisen nimensä. Nyt ovat uudet treenikamut, ope ja tanssitunnit vieneet mennessään! Ryhmässä on vielä tilaa uusillekin 10-12-vuotiaille tanhuujille.

Huipakat ovat innokas joukko nuoria tanhuujia. Moni on nuoresta iästään huolimatta ollut mukana toiminnassa jo viisi-kuusi vuotta. Uudetkin tanssikaverit on kuitenkin aina otettu ilolla mukaan ryhmään.

Huipakoiden harjoituksissa tutustaan kansantanssin maailmaan erilaisten laulu-, liikunta- ja rytmileikkien kautta sekä tietenkin lapsille sopivia tansseja tanssien, perinteitä unohtamatta, mutta uusilla mausteilla maustettuna. Harjoituksissa opetellaan kansantanssin askelikkoja, kuvioita sekä perinteisiä ja uusia tanssikoreografioita. Samalla opitaan ryhmässä toimimisen taitoja, ja tärkeintä on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen tanssin ja musiikin parissa.

Viikoittaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä lähiseudun tanssitapahtumissa. Vuosittain on mahdollista osallistua myös valtakunnallisiin tanssitapahtumiin, kuten Pispalan Sottiisiin ja Lasten Kalenoihin. Reissut ja seuran omat koko perheelle suunnatut päiväleirit ovat mukavaa yhteistä aikaa ryhmäkavereiden kanssa, joissa myös kotijoukkojen on helppo tutustua toisiinsa.


Ilmoittaudu Huipakoihin TÄSTÄ


Ryhmän harjoitukset kaudella 2022-23 maanantaisin klo 18-19.30, Hannunsalilla Rautatienkatu 3:ssa.

Ryhmää ohjaa ammattipedagogi Béla Gazdag!


Tiedustelut ryhmän ohjaajalta Bélalta tanssibela@gmail.com

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä.