Hilpakat/Haipakat, v. 2010-2012 syntyneet

Kuvat kaudelta 2015-2016


7-vuotiaat Hilpakat ovat innokas joukko pikku tanhuujia. Moni on nuoresta iästä huolimatta ollut mukana toiminnassa jo viisi-kuusi vuotta. Uudetkin tanssikaverit on kuitenkin aina otettu ilolla mukaan ryhmään.


Hilpakoiden harjoituksissa tutustaan kansantanssin maailmaan erilaisten laulu-, liikunta- ja rytmileikkien kautta sekä tietenkin lapsille sopivia tansseja tanssien, perinteitä unohtamatta mutta uusilla mausteilla maustettuna. Samalla opitaan ryhmässä toimimisen taitoja, ja tärkeintä on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen tanssin ja musiikin parissa.


Viikottaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä lähiseudun tanssitapahtumissa. Vuosittain on mahdollista osallistua myös valtakunnallisiin tanssitapahtumiin, kuten Pispalan Sottiisiin ja Lasten Kalenoihin. Reissut ja seuran omat koko perheelle suunnatut päiväleirit ovat mukavaa yhteistä aikaa ryhmäkavereiden kanssa, joissa myös kotijoukkojen on helppo tutustua toisiinsa.

Ryhmä jatkaa harjoituksiaan syksyllä 2019 yhdistettynä Haipakoihin,maanantaisin Hannunsalilla Rautatienkatu 3:ssa klo 17.30-18.30, syyskuusta alkaen viikolla 36.

Ryhmää ohjaa tulevalla kaudella tanssinopettajaopiskelija Béla Gazdag!


Tiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteeseen lahden.tanhuujat@gmail.com

Ennakkoilmoittautuminen on kuitenkin välttämätöntä.