Hilpakat

Kuvat kaudelta 2015-2016

4-vuotiaat Hilpakat ovat seuramme toiseksi pienimpiä tanhuujia. Ryhmässä tanssii 4 poikaa ja 13 tyttöä. Ryhmäläisistä suurin osa on tanssinut yhdessä jo kolmisen vuotta, ensin aikuinen-lapsi musiikkiliikuntaryhmissä ja viime kauden ilman omaa aikuista pikku tanhuujana. Uudet kaverit tämä joukko toivottaa aina iloisesti mukaan ryhmään.


Hilpakoiden harjoitukset koostuvat erilaisista laulu-, liikunta- ja rytmileikeistä sekä tietenkin pienistä tansseista, joissa on aina ripaus niin uutta kuin perinteistäkin. Tanssien ja leikkien lomassa opitaan ryhmässä toimimisen taitoja ja se kaikkein tärkein on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen tanssin ja musiikin parissa.


Viikottaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä toisinaan myös lähiseudun tanssitapahtumissa. Vuosittain on mahdollista osallistua myös valtakunnallisiin tanssitapahtumiin, kuten Pispalan Sottiisiin ja Lasten Kalenoihin. Reissut ja seuran omat koko perheelle suunnatut päiväleirit ovat mukavaa yhteistä aikaa ryhmäkavereiden kanssa, joissa myös kotijoukkojen on helppo tutustua toisiinsa.


Ryhmä jatkaa syksyllä 2017 tuttuun tapaan Kaarikadulla, uutena opettajanaan Lotta Terävä (Tanssinopettaja AMK).

Hilpakoiden (v.2012 synt. ryhmän) mahdollisia vapautuvia paikkoja voi tiedustella ja jonoon ilmoittautua osoitteessa tanhuujat@tanhuujat.net.

Kesälomat voi vaikuttaa viesteihin vastaamiseen, mutta kaikki viestit huomioidaan ja teihin ollaan yhteydessä viimeistään elokuussa.

Ennakkoilmoittautuminen on kuitenkin välttämätöntä.