Himpulat, v. 2013 syntyneet

Kuvat joulujuhlasta 2016

5-vuotiaat Himpulat ovat innokas joukko pikkutanhuujia. Moni on nuoresta iästä huolimatta ollut mukana toiminnassa jo kolme-neljä vuotta. Uudetkin tanssikaverit on kuitenkin aina otettu ilolla mukaan ryhmään.

Himpuloiden harjoituksissa tutustaan kansantanssin maailmaan erilaisten laulu-, liikunta- ja rytmileikkien kautta sekä tietenkin pieniä tansseja tanssien, perinteitä unohtamatta mutta uusilla mausteilla maustettuna. Samalla opitaan ryhmässä toimimisen taitoja, ja tärkeintä on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen tanssin ja musiikin parissa.


Viikottaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä lähiseudun tanssitapahtumissa. Vuosittain on mahdollista osallistua myös valtakunnallisiin tanssitapahtumiin, kuten Pispalan Sottiisiin ja Lasten Kalenoihin. Reissut ja seuran omat koko perheelle suunnatut päiväleirit ovat mukavaa yhteistä aikaa ryhmäkavereiden kanssa, joissa myös kotijoukkojen on helppo tutustua toisiinsa.Ryhmä jatkaa harjoituksiaan syksyllä 2018 tuttuun tapaan Kaarikadulla, sunnuntaisin klo 16.15-16.55, syyskuusta alkaen.


Tiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteessa
maiju.pulkamo@gmail.com

Ennakkoilmoittautuminen on kuitenkin välttämätöntä.