Himpulat

9 - 11-vuotiaat Himpulat ovat innokas joukko harjoittelemaan ja esiintymään. Moni on nuoresta iästään huolimatta ollut mukana toiminnassa jo neljä-viisi vuotta. Uudetkin tanssikaverit otetaan myös aina ilolla mukaan ryhmään.

Himpuloiden harjoituksissa tutustaan kansantanssin maailmaan erilaisten laulu-, liikunta- ja rytmileikkien kautta sekä tietenkin tansseja tanssien, perinteitä unohtamatta, mutta uusilla mausteilla maustettuna. Samalla opitaan ryhmässä toimimisen taitoja, ja tärkeintä on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen tanssin ja musiikin parissa.

Viikoittaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä lähiseudun tanssitapahtumissa. Vuosittain on mahdollista osallistua myös valtakunnallisiin tanssitapahtumiin, kuten Pispalan Sottiisiin tai Lasten Kalenoihin. Reissut ovat mukavaa yhteistä aikaa ryhmäkavereiden kanssa ja niissä pääsevät myös kotijoukot helposti tutustumaan toisiinsa. Alueellisessa Tanssirallissa 2024 ryhmä nimettiin hopea-sarjaan.


Ilmoittaudu Himpuloihin TÄSTÄ

Ryhmän harjoitukset kaudella 2024-25 maanantaisin klo 17:00-18:00,
Lahden keskustassa Hannunsalilla, Rautatienkatu 3, sisäpiha, 2.krs.


Tiedustelut ryhmään liittyen ohjaaja-Bélalta (tanssibela@gmail.com).

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä.