Himpulat, v. 2013 syntyneet

Kuva kevätjuhlasta 2021

Syksyllä n.8 -vuotiaat Himpulat ovat innokas joukko pikkutanhuujia. Moni on nuoresta iästä huolimatta ollut mukana toiminnassa jo neljä-viisi vuotta. Uudetkin tanssikaverit on kuitenkin aina otettu ilolla mukaan ryhmään. Vuoden 2020 alusta ryhmässä on uudistunut kokoonpano, joten nyt on helppo aloittaa ihan uutena!

Himpuloiden harjoituksissa tutustaan kansantanssin maailmaan erilaisten laulu-, liikunta- ja rytmileikkien kautta sekä tietenkin pieniä tansseja tanssien, perinteitä unohtamatta mutta uusilla mausteilla maustettuna. Samalla opitaan ryhmässä toimimisen taitoja, ja tärkeintä on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen tanssin ja musiikin parissa.

Viikottaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä lähiseudun tanssitapahtumissa. Vuosittain on mahdollista osallistua myös valtakunnallisiin tanssitapahtumiin, kuten Pispalan Sottiisiin ja Lasten Kalenoihin. Reissut ja seuran omat koko perheelle suunnatut päiväleirit ovat mukavaa yhteistä aikaa ryhmäkavereiden kanssa, joissa myös kotijoukkojen on helppo tutustua toisiinsa.


Ilmoittaudu Himpuloihin TÄSTÄ


Ryhmän harjoitukset syksyllä 2021 maanantaisin klo 16:45-17.30, Lahden keskustassa Hannunsalilla, Rautatienkatu 3, sisäpiha.


Tiedustelut ryhmän ohjaajalle Béla, osoitteeseen tanssibela@gmail.com

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä.