Hippuset, 2014 syntyneet

Kuvat kaudelta 2015-2016

5-vuotiaat Hippuset ovat seuramme kolmanneksi pienimpiä tanhuujia. Ryhmäläisistä suurin osa on tanssinut yhdessä jo nelisen vuotta, ensin aikuinen-lapsi musiikkiliikuntaryhmissä ja kaksi viime kautta jo ilman omaa aikuista pikku tanhuujana. Uudet kaverit tämä joukko toivottaa aina iloisesti mukaan ryhmään.


Hippusten harjoitukset koostuvat erilaisista laulu-, liikunta- ja rytmileikeistä sekä tietenkin pienistä tansseista, joissa on aina ripaus niin uutta kuin perinteistäkin. Tanssien ja leikkien lomassa opitaan ryhmässä toimimisen taitoja ja se kaikkein tärkein on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen tanssin ja musiikin parissa.


Viikottaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä toisinaan myös lähiseudun tanssitapahtumissa. Vuosittain on mahdollista osallistua myös valtakunnallisiin tanssitapahtumiin, kuten Pispalan Sottiisiin ja Lasten Kalenoihin. Reissut ja seuran omat koko perheelle suunnatut päiväleirit ovat mukavaa yhteistä aikaa ryhmäkavereiden kanssa, joissa myös kotijoukkojen on helppo tutustua toisiinsa.


Hippuset jatkavat harjoituksiaan syksyllä 2019 Mukkulan yläasteella sunnuntaisin, syyskuusta alkaen viikolla 36.

Ryhmä kokoontuu klo 15.15-16.00.


Lisätietoja ja ilmoittautumiset suoraan ryhmän ohjaajalle Maijulle (maiju.pulkamo@gmail.com)

Muistattehan, että ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä! Ilmoittautua voi koko kesän ajan.