Hippuset, 2014 syntyneet

Kuvat kaudelta 2015-2016

Ryhmässä nautitaan musiikin, tanssin ja yhdessä olon riemusta niin laulaen, leikkien, soittaen, tanssien, liikkuen, körötellen, temppuillen (välineillä ja ilman) kuin tietenkin myös rentoutuen ja rauhoittuen aina tunnin päätteeksi. Mukavaa yhdessä tekemistä oman isän, äidin, mummin tai vaikka kummin kanssa, samalla pikku hiljaa tutustuen uusiin pieniin ystäviin.

Vuoden aikana totutellaan pikku hiljaa myös siihen, millaista olisi tanssia ja leikkiä ryhmäkavereiden ja ohjaajan kanssa, ilman omia aikuisia. Rohkeus-askeleita otetaan kuitenkin jokaiselle lapselle sopivaan vauhtiin, oman aikuisen ollessa edelleen tunneilla mukana - mutta välillä vain katsojan roolissa tai ottamalla vauhtivarpaat vastaan salin toisessa päässä :)


Ryhmä jatkaa syksyllä 2017 tuttuun tapaan Kaarikadulla, uutena opettajanaan Lotta Terävä (Tanssinopettaja AMK).

Syksyllä 2017 Hippuset eivät ole enää aikuinen-lapsi ryhmä, vaan pienet tanssivarpaat aloittavat itsenäisen harrastamisen, yhdessä tuttujen kavereiden kanssa. (Eli sisältö sama kuin Himpulat-ryhmällä.)


Hippuset (v.2014 synt. ryhmä) on tällä hetkellä aikalailla täynnä, mutta vapautuvia paikkoja voi tiedustella ja jonoon ilmoittautua osoitteessa tanhuujat@tanhuujat.net.

Kesälomat voi vaikuttaa viesteihin vastaamiseen, mutta kaikki viestit huomioidaan ja teihin ollaan yhteydessä viimeistään elokuussa.

Ennakkoilmoittautuminen on kuitenkin välttämätöntä.