Haipakat/Hilpakat 2010-2012 syntyneet

Kuvat kaudelta 2015-2016


8-9-vuotiaat Haipakat ovat innokas joukko. Moni on nuoresta iästä huolimatta ollut mukana toiminnassa jo yli kuusi vuotta. Uudetkin tanssikaverit on kuitenkin aina otettu ilolla mukaan ryhmään.


Haipakoiden harjoituksissa kansantanssin maailma tulee tutuksi erilaisten laulu-, liikunta- ja rytmiharjoitteiden kautta sekä tietenkin lapsille sopivia tansseja tanssien, perinteitä unohtamatta mutta uusilla mausteilla maustettuna. Samalla kartutetaan ryhmässä toimimisen taitoja, ja tärkeintä on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen tanssin ja musiikin parissa.


Viikottaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä lähiseudun tanssitapahtumissa. Vuosittain on mahdollista osallistua myös valtakunnallisiin tanssitapahtumiin, kuten Pispalan Sottiisiin ja Lasten Kalenoihin. Reissut ja seuran omat koko perheelle suunnatut päiväleirit ovat mukavaa yhteistä aikaa ryhmäkavereiden kanssa, joissa myös kotijoukkojen on helppo tutustua toisiinsa.

Ryhmä jatkaa harjoituksiaan syksyllä 2019 yhdessä Hilpakoiden kanssa, maanantaisin Hannunsalilla Rautatienkatu 3:ssa klo 17.30-18.30, syyskuusta alkaen viikolla 36.

Ryhmää ohjaa tulevalla kaudella tanssinopettajaopiskelija Béla Gazdag!


Tiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteeseen lahden.tanhuujar@gmail.com

Ennakkoilmoittautuminen on kuitenkin välttämätöntä.