Haipakat, 2010-2011 syntyneet

Kuvat kaudelta 2015-2016

5-6-vuotiaat Haipakat ovat innokas ja iso joukko taitavia pikkutanhuujia. Ryhmässä tanssii tällä hetkellä 5 poikaa ja 13 tyttöä, ja moni on nuoresta iästä huolimatta ollut mukana toiminnassa jo kolme-neljä vuotta. Uudetkin tanssikaverit on kuitenkin aina otettu ilolla mukaan ryhmään.


Haipakoiden harjoituksissa tutustaan kansantanssin maailmaan erilaisten laulu-, liikunta- ja rytmileikkien kautta sekä tietenkin pieniä tansseja tanssien, perinteitä unohtamatta mutta uusilla mausteilla maustettuna.Samalla opitaan ryhmässä toimimisen taitoja, ja tärkeintä on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen tanssin ja musiikin parissa.

Viikottaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä lähiseudun tanssitapahtumissa. Vuosittain on mahdollista osallistua myös valtakunnallisiin tanssitapahtumiin, kuten Pispalan Sottiisiin ja Lasten Kalenoihin. Reissut ja seuran omat koko perheelle suunnatut päiväleirit ovat mukavaa yhteistä aikaa ryhmäkavereiden kanssa, joissa myös kotijoukkojen on helppo tutustua toisiinsa.


Ryhmä jatkaa syksyllä 2017 tuttuun tapaan Kaarikadulla, uutena opettajanaan Lotta Terävä (Tanssinopettaja AMK).

Haipakoiden (v.2010-2011 synt. ryhmän) mahdollisia vapautuvia paikkoja voi tiedustella ja jonoon ilmoittautua osoitteessa tanhuujat@tanhuujat.net.

Kesälomat voi vaikuttaa viesteihin vastaamiseen, mutta kaikki viestit huomioidaan ja teihin ollaan yhteydessä viimeistään elokuussa.

Ennakkoilmoittautuminen on kuitenkin välttämätöntä.