Haitulat, v.2015 ja alkuvuonna 2016 syntyneet

Kuvat kaudelta 2015-2016

3-vuotiaat Haitulat ovat seuramme pienimpiä tanhuujia. Ryhmäläisistä suurin osa on tanssinut yhdessä jo pari vuotta, aikuinen-lapsi musiikkiliikuntaryhmässä. Nyt on tullut aika ottaa rohkeus askel ja aloittaa tutustuminen kansantanssin maailmaan "ihan itte", äitien ja isien odotellessa käytävän puolella (ja kurkkien salin oven ikkunasta :) )

Haituloiden harjoitukset painottuvat vielä musiikkiliikuntaan ja tunnit koostuvatkin erilaisista laulu-, liikunta- ja rytmileikeistä sekä tietenkin pienistä tansseista, joissa on aina ripaus niin uutta kuin perinteistäkin. Tanssien ja leikkien lomassa opitaan ryhmässä toimimisen taitoja ja se kaikkein tärkein on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen tanssin ja musiikin parissa.

Viikottaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä toisinaan myös lähiseudun tanssitapahtumissa. Vuosittain on mahdollista osallistua myös valtakunnallisiin tanssitapahtumiin, kuten Pispalan Sottiisiin ja Lasten Kalenoihin. Reissut ja seuran omat koko perheelle suunnatut päiväleirit ovat mukavaa yhteistä aikaa ryhmäkavereiden kanssa, joissa myös kotijoukkojen on helppo tutustua toisiinsa.


Haitulat jatkavat harjoituksiaan syksyllä 2018 tuttuun tapaan Kaarikadun päiväkodilla sunnuntaisin, syyskuusta alkaen.

Ryhmä kokoontuu klo 14.45-15.25.


Lisätietoja ja ilmoittautumiset suoraan ryhmän ohjaajalle Maijulle (maiju.pulkamo@gmail.com)

Muistattehan, että ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä! Ilmoittautua voi koko kesän ajan.