Kiitokset kaikille esiintyjille, katsojille, ohjaajille, apuohjaajille ja muille juhlaan osallistuneille
hienosta 85v.-juhlasta!!!
Lahden Tanhuujat toivottaa hyvää kesää!
Nähdään taas ensi kaudella tanhun parissa!

Lahden Tanhuujat ry:n 85-vuotisjuhlaa vietettiin su 21.5.2023 klo 13.30 Lahden Konserttitalon Felix Krohn -salissa. Juhlassa esiintyvät Tanhuujien harrastusryhmät 3-vuotiaista aikuisiin. Tanssikonsertti oli samalla Tanhuujien kevätjuhla. Lavalla nähtiin monipuolinen kattaus niin perinteistä kuin uudempaakin kansantanssia eri-ikäisten hienoina esityksinä.

Ensi kauden lukujärjestys!!! Ilmoittaudu nyt mukaan!!!

*Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kausi 2023-24 alkaa viikolla 36 (4.9.2023 ->)!

Niin uusien harrastajien kuin kuluvana kautenakin ryhmissä mukana olleiden tulee ilmoittautua uudelle kaudelle oheisesta linkistä täyttämällä henkilötietolomake.

Uuteen edistyneet-tason ryhmään ei ole netti-ilmoittautumista, vaan ilmoittautuminen tapahtuu olemalla yhteydessä sähköpostitse seuran toiminnanohjaajaan tai ryhmän ohjaajaan Jukka Saareen.

Ohjaajatiedot löytyvät lukujärjestys-välilehdeltä ja harrastusmaksutiedot hinnoittelu-välilehdeltä. Ryhmien omilta sivuilta löytyy lisätietoa.

Tervetuloa myös rohkeasti kauden alussa kokeilukerralle!

Alueellinen Tanssiralli tanssittiin onnistuneesti
la 15.4. Orimattilassa.
Kiitokset kaikille tanssijoille, ohjaajille, apuohjaajille, perheille ja tukijoukoille!!!


Hippuset ja Tanhutatit osallistuivat upeasti Kultahippu-sarjaan;
Himpulat ja Huipakat pääsivät omissa ikäsarjoissaan Pronssi-sarjaan ja
Säpinä Hopea-sarjaan. Onnittelut!


Kauden 2023 - 2024 lukujärjestys löytyy myös TÄÄLTÄ

Ilmoittautuminen ryhmiin on nyt käynnissä. Muistakaa, että kaikkien viime kaudellakin mukana olleiden harrastajien tulee ilmoittautua mukaan ensi kaudelle nettilomakkeen kautta. Valitse avautuvasta toimintaryhmäkalenterista ryhmä, johon haluat ilmoittautua.

Ilmoittautumislomakkeisiin

Henkilötietolomakkeet täytetään
sähköisesti ilmoittautumisen yhteydessä!

Jokaisen ryhmän lomake löytyy TÄÄLTÄ tai Ryhmät -alasvetovalikosta ryhmän omalta sivulta.

Tietoa meistä

Lahden Tanhuujat on nuorisoseura, joka on toiminut aktiivisesti vuodesta 1938 lähtien. Seuran toiminnan pääpainona on suomalainen kansantanssi. Jäsenistön ikähaarukka on laaja; nuorimmat ovat noin kahden vuoden ikäisiä, vanhimmat melkein veteraaneja. Meillä on tällä hetkellä neljä lapsiryhmää, nuorten ryhmä ja kaksi aikuisryhmää. Lisäksi tarjolla on kaksi FolkJam -tanssiliikuntaryhmää sekä Kansantanssin alkeet -ryhmä aikuisille.

Tanssinopetuksen sisältö perustuu Taiteen perusopetuksen yleiseen oppimäärään. Lahden Tanhuujat järjestävät tavoitteellista ja tasokasta harrastustoimintaa suomalaisen kansantanssin parissa lapsille ja nuorille.
Lisäksi alle 8-vuotiaille järjestetään varhaisiän opetusta ja yli 18-vuotiaille aikuisopintoja.

Seura järjestää vuosittain omia tanssinäytöksiä, joissa seuran kaikki ryhmät esiintyvät. Näitä ovat mm. perinteiset joulu-ja kevätjuhlat.
Tanhuujien ryhmät osallistuvat usein myös alueellisiin ja valtakunnallisiin kansantanssikatselmuksiin (Tanssiralli ja Tanssimylly) sekä erilaisiin tapahtumiin. Ryhmät voivat myös tilauksesta esiintyä juhlissa ja tapahtumissa.