Lahden Tanhuujien mahtava 80-vuotisjuhlafestivaali oli 5 - 6.5.2018. Katso täältä kuvagalleria juhlista!

Pekka Eronen on poissa

Lahden Tanhuujien pitkäaikainen ex- puheenjohtaja Pekka Eronen on menehtynyt 10.8. sairaskohtaukseen rakkaalla mökillään Rantasalmella.

Lahden Tanhuujat ottavat osaa omaisten suureen suruun.

Jäämme kaipaamaan Pekkaa, joka oli suuri persoona ja mahtava ystävä.


RAKAS PEKKA – lepää rauhassa.

Tietoa meistä

Lahden Tanhuujat on nuorisoyhdistys, jonka toiminnan pääpaino on suomalainen kansantanssi. Jäsenistön ikähaarukka on laaja; nuorimmat ovat noin kahden vuoden ikäisiä, vanhimmat melkein veteraaneja. Meillä on tällä hetkellä kuusi lapsiryhmää, nuorten ryhmä, kaksi aikuisryhmää sekä lisäksi vielä sählyä harrastava joukko.

Tanhuujat käyvät normaalien viikkoharjoitusten lisäksi "kilpailemassa" luokitteluissa. Ryhmät esiintyvät koti- ja ulkomaisilla festivaaleilla sekä tilauksesta myös monenlaisissa juhlissa ja muissa tapahtumissa. Yhdistys järjestää vuosittain myös omia näytöksiä, joissa kaikki ryhmät esiintyvät.

Vuoden nuorisoseura 2018 on Lahden Tanhuujat!


Suomen Nuorisoseurat on nimennyt Vuoden Nuorisoseuraksi 2018 Lahden Tanhuujat. Kunnianosoitus on korkein, jonka seura voi nuorisoseuraliikkeessä saada. Tänä vuonna 80-vuotisjuhlia viettävä Tanhuujat kulkee etunenässä erityisesti lasten kansantanssiryhmien toiminnassa. Tunnustus julkistettiin Nuorisoseurapäivän juhlassa 18.3. Ristiinassa.

Lukujärjestys löytyy TÄÄLTÄKoulujen ja töiden alkaessa voi ohessa harrastaa kuntoilua TanhuFitness -treenauksella:


Kansantanssi on paitsi hauskaa ja yhteisöllistä, myös hyvää treeniä! Mukana on seitsemän kansantanssin liikkeisiin ja askeleisiin perustuvaa liikettä. TanhuFitness-sarjassa on niin lämmittely-, liikkuvuus- kuin voimatreeniäkin. Treenin on suunnitellut tanssinopettaja Riia Niemelä. Tervetuloa treenaamaan TanhuFitness-liikkein!

#treeni #kesäkuntoon #kansantanssi #tanhufitness #nuorisoseurat

Lataa TanhuFitness-musiikit täältä: www.nuorisoseurat.fi/tanhufitnessMahtavaa SÄPINÄ! Kultasarja - ansaitusti! ♡

Julkaissut Lahden Tanhuujat 9. huhtikuuta 2017


Muista käydä tykkäämässä meistä Facebookissa: