Syksyn lukujärjestys on julkaistu, ilmoittautumisia otetaan vastaan


Lukujärjestys löytyy TÄÄLTÄ


Tähtäämme Lahden Tanhuujissa syksyllä korkealle: tarjolla useita uusia ryhmiä, ammattiopettajat kaikissa ryhmissä erittäin edullisin kausimaksuin! Koe unohtumatonta yhteisöllisyyttä paikallisessa nuorisoseurassa ja tule osaksi sitä. Etukäteisilmoittautuminen varmistaa ajoissa ryhmien ja edullisten harrastemaksujen toteutumisen.

Syyslukukausi alkaa viikolla 37, maanantaina 7.9.2020!

Lämmin kiitos kevätlukukaudesta

Lahden Tanhuujien kevätlukukausi oli poikkeuksellinen. Järjestimme poikkeustilanteessa seuralle etäopetusta ja käynnistimme yhteistanssin videokollaasin muodossa.

Tervetuloa viettämään kauden lopetusta yhdessä maanantaina 8.6.2020 klo 18 Lahden kaupungintalon puistossa Tanhuujien kesäseminaarin muodossa. Sateen sattuessa siirrymme Hannunsalille turvavälit huomioonottaen. Tiedossa on tulevan kauden esittelyä ja suunnittelua, myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ensi kauden sisältöön.


Linkki kyselylomakkeeseen, jos et paikalle pääse: https://forms.gle/Wg9bZ7pfNrdE7Lp57

Tietoa meistä

Lahden Tanhuujat on nuorisoyhdistys, jonka toiminnan pääpaino on suomalainen kansantanssi. Jäsenistön ikähaarukka on laaja; nuorimmat ovat noin kahden vuoden ikäisiä, vanhimmat melkein veteraaneja. Meillä on tällä hetkellä kuusi lapsiryhmää, nuorten ryhmä, kaksi aikuisryhmää sekä lisäksi vielä sählyä harrastava joukko.


Tanhuujat käyvät normaalien viikkoharjoitusten lisäksi "kilpailemassa" luokitteluissa. Ryhmät esiintyvät koti- ja ulkomaisilla festivaaleilla sekä tilauksesta myös monenlaisissa juhlissa ja muissa tapahtumissa. Yhdistys järjestää vuosittain myös omia näytöksiä, joissa kaikki ryhmät esiintyvät.

Lahden Tanhuujien mahtava 80-vuotisjuhlafestivaali oli 5 - 6.5.2018. Katso täältä kuvagalleria juhlista!

Vuoden nuorisoseura 2018 on Lahden Tanhuujat!


Suomen Nuorisoseurat on nimennyt Vuoden Nuorisoseuraksi 2018 Lahden Tanhuujat. Kunnianosoitus on korkein, jonka seura voi nuorisoseuraliikkeessä saada. Tänä vuonna 80-vuotisjuhlia viettävä Tanhuujat kulkee etunenässä erityisesti lasten kansantanssiryhmien toiminnassa. Tunnustus julkistettiin Nuorisoseurapäivän juhlassa 18.3. Ristiinassa.

Muista käydä tykkäämässä meistä Facebookissa: